Rólunk

Az Osztrák Ügyek Consulting Iroda munkatársai több, mint 13 éve támogatják az Ausztriában dolgozó magyar munkavállalókat, biztos támpontot nyújtva társadalombiztosítási, adózási és egyéb szociális támogatási, pénzügyi kérdésekben. Ez idő alatt több mint 10.000 ügyfelünket támogattuk ausztriai munkavállalása során.
Tudjon meg többet ausztriai adóvisszatérítéséről! Személyre szabottan tájékoztatjuk igénybe vehető adókedvezményiről, adóvisszatérítési lehetőségeiről! Vegye igénybe ingyenes adóvisszatérítés-előkalkulációnkat!
Tudjon meg többet ausztriai családi pótlék és gyes témakörökben! Tudnivalók a családi pótlék igénylésről, a különbözetről és a teljes összegű ellátásról. Használja ingyenes családi pótlék kalkulátorunkat!
Pénzügyi megoldások nem csak Ausztriában dolgozóknak! Osztrák hitelek ingatlanvásárlásra Magyarországon vagy Ausztriában! Osztrák befektetési lehetőségek mindenki számára. Személyre szabott pénzügyi tanácsadás.

Az Ügyintézés folyamata

Tanácsadóink a témakör szakértői, akik számos speciális osztrák-magyar ügymenetben bizonyították már rátermettségüket. A csapat szakmai hozzáértésének ékes bizonyítéka a számos médiafelkérés, riport és újságcikk, ahol szakértőinket kérdezik.

Válogasson az elmúlt évek médiamegjelenéseiből és videóiból!